Participants a Estalmat-Illes Balears per al bienni 2021-2023

Benvolguts amics d’Estalmat-Illes Balears,

Tenim l’immens plaer de presentar-vos els seleccionats per al bienni 2021-2023:
Liam, Jhohann, Pau, Alejandro, Mario, Àngel, Lluc, Martí, Olivia, Vivian, Mikel, Deo, Lluís, Núria i Nico.

Enhorabona als seleccionats i les seves famílies i moltes gràcies a tots els que heu participat!

2 thoughts on “Participants a Estalmat-Illes Balears per al bienni 2021-2023

 1. Bona tarda,
  Idò a mi em pareix que vista tanta demanda, podrían fer l’esforç de premiar l’interés dels nins més que classificar-los I no permetre desenvolumpar les seves habilitats. Aproximadament 200 nins han mostrat l’interés per mates i finalment s’elegeix menys de 10% dels que han participat. A tan corta edat ja els diuen que no són suficients. A mi em pareix trist

  • Bon dia Catalina,

   ESTALMAT-Illes Balears forma part del projecte ESTALMAT a nivell nacional. Les directrius indiquen que el nombre participants ha d’anar en funció de la població de la Comunitat Autònoma i per regla general, es forma un grup de 15 en comunitats petites com la nostra i 25-30 en comunitats més grans com Catalunya, Andalusia o Madrid. Per altra banda, hem de recordar que el professorat no cobra res per dur a terme les sessions i per tant, no es podrien desdoblar sessions sense suposar això un volum de feina excessiu per una acció altruista. Tampoc es podria augmentar el nombre de participants en un únic grup perquè això seria lesiu per la qualitat docent. Esper que s’entengui que els recursos són limitats i que els econòmics es destinen quasi en la seva totalitat a finançar els desplaçaments dels participants d’Eivissa i Menorca per tal d’assegurar que tots els nins i nines de les Illes Balears tenen accés al projecte en igualtat de condicions.

   Salutacions,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *