Proves de selecció 2019

On es fa la prova?

Les proves de selecció per al bienni 2019-2021 tendran lloc dia 1 de juny de 2019 a partir de les 9:20 del matí, en funció de l’illa escollida en la inscripció, a:

 • Mallorca: Edifici Anselm Turmeda, Campus de la UIB. Ctra. de Valldemossa, km 7.5, Palma (veure https://goo.gl/maps/h54ErT4FTrBRnXJA8). Atenció: L’accés al campus els caps de setmana es fa per l’entrada de Son Lledó (consulteu el mapa https://goo.gl/FPz4LN)
 • Menorca: Seu Universitària de Menorca. Can Salort. Carrer Santa Rita, 11, Alaior (veure ).
 • Eivissa: Seu Universitària d’Eivissa. Antic edifici de la Comandància. Carrer del Calvari, 1, Eivissa.

En qualsevol cas, el punt de trobada és el hall principal de cadascun dels edificis.

Distribució per aules:

A la seu de Palma, la distribució per aules es farà per ordre alfabètic del primer cognom segons s’indica a la taula següent:

Aula 1De: AAAA: CLA
Aula 2De: COLA: GUT
Aula 3De: HARA: MON
Aula 4ADe: MORA: ROT
Aula 4BDe: RUDA: ZZZ

A les seus de Menorca i Eivissa, hi haurà una única aula (Aula 1).

Com s’organitzarà la prova?

 • A les 9:20h s’obrirà l’edifici a Mallorca, mentre que a les seus de Menorca i Eivissa, s’obriran a les 9:30h.  Es realitzarà una fotografia de grup (només amb els participants).
 • A continuació s’obriran les aules. Els participants hauran d’esperar a que se’ls cridi pel seu nom per entrar i mostrar el seu DNI, Passaport o Llibre de família, si no tenen DNI ni Passaport.
 • A les 10:00 començarà la prova.
 • A les 11:15 es farà una petita aturada (sense sortir de l’aula) per tal que els nins puguin berenar si ho desitgen. Aquells nins que vulguin donar la prova per acabada podran sortir de l’aula per anar amb els seus pares. En canvi, els participants que decideixin continuar no tendran cap tipus de contacte amb els seus pares.
 • A les 11:30 hi haurà una xerrada informativa en el Saló d’Actes de la seu de Palma sobre el programa ESTALMAT per part de l’equip organitzador per a les famílies. Es retransmetrà en directe per Facebook Live per a que es pugui seguir des de totes les illes. Recomanam l’assistència a tots aquells que no hagin pogut assistir a les xerrades informatives anteriors. Recordau que ens podeu seguir per Facebook a https://www.facebook.com/Estalmat.IB/
 • A les 12:30h s’acabarà la prova.
 • Finalment, a les 12:45h, farem una fotografia de grup (davant l’entrada principal de l’edifici, amb acompanyants.)

Què s’ha de portar el dia de la prova?

 • DNI/NIE/Passaport del participant (o llibre de família i DNI/NIE/Passaport del pare/mare/tutor en cas que no en tingui).
 • (Opcionalment) Berenar i/o aigua.

Què NO es pot portar el dia de la prova?

 • NO es pot fer servir calculadora, mòbil, tablet, ordinador, etc.
 • NO es pot fer servir llapis. Els exercicis s’han de respondre amb bolígraf.
 • NO es pot fer servir “tippex”. Tampoc es recomana ratllar el que s’ha escrit de manera que quedi il·legible; n’hi ha prou amb posar-hi una “X” a sobre marcant el que no volem que es corregeixi.

Han d’estar presents els pares/tutors?

 • A les 11:15 és necessari ser-hi present, per si els nins decideixen no continuar amb la prova.
 • A les 11:30 es recomana l’assistència a la xerrada informativa (o seguir-la per Facebook live) si es tenen dubtes sobre el programa ESTALMAT, especialment si no s’ha assistit a les dues sessions informatives del programa duites a terme a Sa Riera.
 • En tot cas, a les 12:45 acabaran les proves de selecció.

Cessió dels drets d’imatge

Volem recordar que en el full d’inscripció vàreu cedir els drets d’imatge del vostre fill o filla durant la celebració de les proves i que les fotografies que es realitzaran aquest dia, seran utilitzades exclusivament amb la finalitat de promocionar l’acte.

Quan i com sabrem si hem estat preseleccionats?

En cas de ser preseleccionats ens posarem en contacte amb vosaltres abans de dia 30 de juny. S’anunciarà que ja ens hem posat en contacte amb tots els preseleccionats per les xarxes socials. Passat aquell dia, si no heu rebut notícies nostres, és que no heu estat preseleccionats.

Altres

Podeu descarregar les proves de selecció realitzades en anys anteriors en els següents enllaços: Prova 2018, Prova 2017, Prova 2016, Prova 2015, Prova 2014, Prova 2013, Prova 2012, Prova 2011, Prova 2010, Prova 2009, Prova 2008, Prova 2007, Prova 2006, Prova 2005.

Recordeu visitar aquesta pàgina per a més novetats i notícies de darrera hora referents a les proves de selecció. També podeu consultar la secció de preguntes habituals (FAQ).

Molta sort!