Reunions informatives

Per tal de donar a conèixer el projecte ESTALMAT-Illes Balears i resoldre qualsevol dubte al respecte, es faran tres sessions informatives dirigides a tots els interessats. Poden assistir tant pares i mares com nins i nines. Concretament, hi haurà dues sessions presencials:

 • Dimecres dia 15 de maig, a les 19 h,
 • Dissabte dia 25 de maig, a les 11 h,

a la Sala d’Actes de l’edifici Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears (Carrer Miquel dels Sants Oliver, 2, 07013 – Palma). Així mateix, per als interessats que resideixen fora de Mallorca, farem una sessió per vídeoconferència:

 • Dijous dia 16 de maig, a les 17 h,

a les Seus Universitàries de Menorca (Can Salort. Carrer Santa Rita, 11, Alaior) i d’Eivissa (Antic edifici de la Comandància. Carrer del Calvari, 1, Eivissa).

6 thoughts on “Reunions informatives

  • Bones! Les reunions informatives estan obertes tant a pares i mares com als propis nins i nines. De fet, és interessant que assisteixin els nins i nines ja que qualsevol dubte que tenguin ho podran demanar en primera persona. Salutacions!

 1. Bona tarda
  Sóc professor de matemàtiques del Col·legi Mestral d’Eivissa avui no he pogut assistir al la reunió informativa de Estalmat i tinc un dubte referent a si algun alumne del nostre Col·legi vol participar i és seleccionat ha de desplaçar-se tots els dissabtes del curs de Estalmat a Mallorca ? el cost del transport l’assumeix l’organització de Estalmat?
  Moltes gràcies per la seva atenció

  • Bones! Les sessions són els dissabtes matí de 11 a 14 hores a l’edifici de Sa Riera de la UIB a Palma. El projecte consta de 20 sessions per any. En totes les edicions, el cost del transport dels seleccionats de Menorca, Eivissa i Formentera (juntament amb un adult acompanyant per illa) ha estat finançat en la seva totalitat per la Conselleria d’Educació i Universitat i la FECYT. El curs 2019-2020 també serà així. Salutacions!

  • Cada any es poden presentar nins i nines de dos anys de naixement. Aquest any es poden presentar nascuts als anys 2008 i 2009. L’any que ve es podran presentar nascuts als anys 2009 i 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *