Celebrat el campament matemàtic Estalmat

Els passats dies 24 i 25 de setembre tingué lloc a la casa de colònies de S’Olivaret, a Alaró, el campament matemàtic Estalmat 2016-2017.

L’objectiu principal era que els participants a Estalmat es coneguessin i poguessin fer activitats relacionades amb les matemàtiques.

La trobada tingué lloc a Son Tugores, a Alaró, punt de sortida d’una interessant visita guiada, a càrrec de n’Andreu Mateu, que va parlar sobre la història i tradicions del poble. En acabar la visita, l’Ajuntament d’Alaró va fer una petita recepció on els assistents pogueren gaudir d’un bon berenar.

Després, arribats a la casa de colònies, els participants feren tot un seguit d’activitats durant els dos dies del campament. Entre d’altres, una gimcana matemàtica, una excursió, la visió d’una pel·lícula matemàtica, una conferència sobre astronomia i jocs de resolució de problemes.

Va ser un cap de setmana molt intens, ple de diversió, matemàtiques i harmonia entre companys.

problemes

L’organització vol agrair l’acollida de l’Ajuntament d’Alaró, i la disponibilitat dels companys de l’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai, Lluc Mas i Pep Marcús.

Podeu visualitzar un recull de fotografies a l’àlbum del campament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*