Reunions Informatives

Per tal de donar a conèixer el projecte ESTALMAT-Illes Balears i resoldre qualsevol dubte al respecte, es faran dues sessions informatives dirigides a tots els interessats. Concretament, les sessions tendran lloc:

 • Dimecres 17 de maig a les 19 hores
 • Dissabte 27 de maig a les 11 hores

a la Sala d’Actes de l’edifici Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears (Carrer Miquel dels Sants Oliver, 2, 07122 – Palma).

4 thoughts on “Reunions Informatives

 1. Que tal. me agradaría sabre el nin nascut a 2006, sería pel any que vé?
  I en ins temes o quin tipus de proves es fan. Cal una preparecio.?
  Es suficient amb temaria del curs escolar.?
  Grácies salutació.

  • Bones Enric! Tots aquells nins i nines que hagin nascut els anys 2005 i 2006 podran optar a entrar dins del programa ESTALMAT-IB en el curs 2018-2019. Les proves de selecció tendran lloc a principis de juny, anirem informant de les mateixes. Per tenir una idea més clara de quin tipus de proves de selecció es realitzen, et recomanam veure les dels anys anteriors, que pots trobar al següent enllaç. No es recomana una preparació específica, però sí es recomanable veure quin tipus d’exercicis poden entrar. Són exercicis destinats a detectar el talent matemàtic més que a avaluar continguts curriculars. Salutacions!

 2. Necessit informacio per sebre com estimular al nin de cara a any que vé.
  Considerer quees sería molt interessant ja que ells te com asignatura preferida els cálculs y problemas comprenssio

  • Bones novament Enric! A més de mirar les proves de selecció d’anys anteriors, seria un exercici interessant que treballés les activitats de raonament lògic que apareixen a les proves Cangur (disponibles a la web http://cangur.org/). Qualsevol llibre sobre matemàtica recreativa com poden ser els de Miquel Capó Dolz també serien molt adequats per estimular al nin. Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*